Vier Hoog Achter is een Kunst- & cadeauwinkel in het centrum van Zeist.

Exposities wisselen om de twee maanden waarbij 4 à 5 kunstenaars worden uitgenodigAfrikaanse Vrouw - Alie van de Wolfshaard om hun werk te exposeren.

Een diversiteit aan kunstwerken wat betreft stijl, kunstvorm en prijsklasse.
Vier Hoog Achter wordt voor elke expositie geheel opnieuw ingericht, stijlvol aansluitend bij de uitstraling van de kunstwerken.

Elke expositie wordt ingeluid met een aangeklede vernissage.
Dit kan zijn door het serveren van bijzondere, culinaire hapjes, een spreker, livemuziek, een loterij o.i.d.

 

 

Huisjes

De cadeauartikelen die bij Vier Hoog Achter te koop zijn bestaan met name uit design artikelen, gadgets, lifestyle artikelen en artistieke handgemaakte producten waaronder tassen en sieraden. Wij zijn altijd op zoek naar originele artikelen van een mooie kwaliteit.

Vier Hoog Achter is door de combinatie van kunstwerken en kunstcadeauartikelen zeer toegankelijk voor een breed publiek. Met een bezoekje aan Vier Hoog Achter kijkt u uw ogen uit door de diversiteit aan Kunst en cadeauartikelen.
U bent bij ons aan het goede adres voor bijvoorbeeld een leuk symbolisch kleinigheidje, maar bijvoorbeeld ook voor een mooi blijvend huwelijkscadeau.

Ook organiseren wij elke maand een leuke zondagmiddag met activiteiten zoals lezingen, workshops. Kijk bij evenementen wanneer onze openingen en andere activiteiten plaatsvinden.